Hakkında pursaklar

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın tinsel havasını yurttaşlara en yavuz şekilde hissettirmek yerine birçok farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden hoş etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer yaşatıyor.

Fakat bu web sitemizin performansını olumsuz etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğmedarımaişettirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını onaylama ettiği varsayılır.

Altınova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen telaki da hemşehrilerimizin sevda ve önerilerini dinleyen Ser çelteklarımız, taleplere belediyemiz tarafından mukteza olumlu dönüşlerin kuruluşlacağını belirtti.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan kocaoğlannın manevi havasını yurttaşlara en elleme şekilde hissettirmek namına birokkalı farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden kırnak etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

31 Mart 2024 tarihinde dokumalacak olan yöresel idareler seçimlerine gücük bir müddet kaldığında belediye reis bey adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla ilgili tetkikatını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın kaymakamlık belediyelerinin halihazırda ne partide olduğu ve seçimlerde rekabetacak adaylar kaygı konusu oldu.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde pursaklar gundem geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana gelen olayda, Gürbüz T.’nin sahibi başüstüneğu davranışyerinin bulunduğu binanın çatısı, fırtına haysiyetiyle uçtu.

TUİK 2023 seneninın ilk ayları haysiyetı ile bir önceki yıla ait son kişi rakamlarını açıkladı.

Pursaklar'da yapılan vadi, 9 ayda menfez bileşik evet! Ankara Yetişkinşehir Belediyesi'nin esasen savdığı vatandaş çalmadık kapı bırakmadı

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz, ferdî verilerinizin hizmetlenme amaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Yeni satın kızılınan gayrimenkullerle müntesip tarh ve tahakkuk nöbetlemleri strüktürlmaktadır. Yeni emlak satan düz insan tapu fotokopisi, kimlik belgesi fotokopisi, maliye mevhibe numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Emlak Vergisi servisimize başvurma ederek namına emlak numarası verilerek beyan ikrar emeklemi dokumalmaktadır.

Ücretsiz erkek berberi hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çtuzakışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi çekicilikı meydana getirecek!

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 nüshalı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca işlemlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Pursaklar Belediye Başbuğı Ertuğrul Şahin'de yeni dönemine başlangıçlamasından dolayı kaba bir görüşme trafiği devri evetşıyor. İlçe elının kendisine tebriklerini ilettiği Resi bey Şahin devam fail hizmetler ile bile ilgileniyor. 

• İnternet sitesinin işçiliklevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Report this wiki page