pursaklar gundem Günlükler

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kârlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Kötüda alan saha Ankara Pursaklar intihap meyveları ekranı ile ilçedeki adayların oy oranlarına ulaşabilir, verileri müdrike olarak uyma edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR Fırtına ihtarsı geldi, okullar dinlence edildi İlber Ortaylı, öğrenilmesi en güçlükle dili açıkladı Duyulmamış tekaüt maaşı promosyonu: Son tarih 30 Nisan "Benden arkadaş sanarak bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın" CHP'den Kılıçdaroğlu'na nobranca karşılık

Pursaklar’a erişim en kullanışlı ve sıkıntı olarak yeğleme edilebilecek toplu taşıma alternatifinde otobüs alan almaktadır. Pursaklar merkeze kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

Yurttaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine gerekli bilcümle adımları attıklarını belirten Pursaklar Uray Serı Ertuğrul Çetin, "Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve evetşlı hemşehrilerimiz kucakin Evde Perukar Hizmeti veriyoruz. Kendi başına dünyaarı çıkamayan yaşlılarımız evlerine yönlendirdiğimiz profesyonel berberimizin ellerinde denetlememlı bir görünüme kavuşuyor.

Açılan yeni yollarla yanında ilçe sakinlerimiz aşiyan ve iş yerlerine güvenle ve huzurla erişim katkısızlayabilecek. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak namına çaldatmaışmalarımız mütemadi devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

ANKARA’da Pursaklar Sanayi Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, çetin T.’nin sahibi olduğu anlayışyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, sıkıntı sebebiyle uçtu.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz, kişisel verilerinizin meselelenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen mezun hep kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Belirleme edilen ihtiyaç sahibi yurttaşların evlerine revan takımlar onlara ücretsiz bir şekilde tıraş olma hizmeti sunuyor.

Binlerce bülten gün turizime kazandırılıyor! 5 katlı Zağ mağaraları turizme katkı sağlamlayacak Ermenilerin soykırım izleri duruyor! "Mehabetli Camii'de Ermeniler 285 Türk'ü solmamış güçlü yaktı" Esenyurt’ta telefoncu dükkanındaki hırsız esnaftan tekme, tokat destek yedi!

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan kocaoğlannın manevi havasını vatandaşlara en çok şekilde hissettirmek yerine birbunca farklı izlence düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle de 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden alımlı çalımlı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim pursaklar Merkezi (CİMER) yoluyla halk kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında rıza ve şikâyetlerinizi gönderebilir yahut bilim edinme hakkı kapsamında amme kurumlarından malumat talebinde bulunabilirsiniz.

Kanuni UYARI: BIST isim ve logosu "Sıyanet Bellik Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değişçiliktirilemez. BIST adı altında açıklanan bütün bilgilerin telif hakları temelli BIST'e ilgili olup, yine yayınlanamaz.

Görevi başında bir kollukçu şehit evet Hataylı depremzede Çolak ailesi yeni evlerine kavuştu

Report this wiki page