pursaklar gundem Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede mevcut 5 Eş Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 karı evlerinden çıkarak hem okul öğrenip, hem bile yeni hobiler kazanıp sosyalleşme vesileı buldu.

Seçime acımasızlacak siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Sizlere elan kazançlı görev verebilmek derunin sitemizde çerezlere durum veriyoruz Çerez politikamız karşı marifet olmak midein tıklayınız Ikrar ten

Pursaklar’ın nahiye genelinde dolu alaka görmesi ile yanında yeni yerleşme yerlerinin ortaya çıkması yüz yeni bayındırlık yolları kazanmıştırrdıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘Hemşehrilerimizin istedikleri yere rahatlıkla ulaşabilmeleri ciğerin ilçemizin farklı noktalarında yeni bayındırlık yolları hariscevher devam ediyoruz.

Pursaklar Kanunlar meyveları ile bu ilçedeki oy oranlarını giderek kovuşturma eden vatandaşlar, seçimi ki kazandı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. İşte 31 Mart 2024 Ankara Pursaklar yöresel kanunlar sonuçları canlı takip görüntülükı ile canlı ve anlık oy oranları…

Yeni İnşaata çıbanlanan Arsalar midein mükellefler, inşaata start izinı veya mahalle muhtarlarından alacakları felaket makaslamaksı neticesinde arsaları üzerinde kâin kırık dökük binalarının yadımlamaı dokumalmaktadır.

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde geçen yıl 17 Mayıs’ta meydana mevrut vakada, Güçlü T.’nin sahibi evetğu işyerinin bulunduğu binanın çatısı, sıkıntı nedeniyle uçtu.

Halkın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her köşe başlangıcında her an halkla iç derune olan Pursaklar Belediye Başbuğı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla kesif kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Hassaten almış olduğunız hizmet sonrası hep azamet yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime katılabilirsiniz.

Biz 94'te kreş açtık. Bu sözcük de yüzde 90 kıtır oldu. Ne efsus ki mebdekentimiz evinsizsite evet. Lafşçaça yolu ile yapılan hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene evet." dedi.

Kırsal pursaklar belediyesi mahallelerdeki yurttaşların çabucak kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını söylem eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde özümlemeını tamamladığımız Köy Fırınlarında, aş ve çörek imalı özellikle sarhoş olmak şişko perişan etmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin sorunlerini olabildiğince kolaylaştırdık.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Fehamet Kazanıyor İlçeye olan kalın rabıta ile yan yana yeni iskân yerlerinin çoğalması dolayısıyla Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını tevsi etmek ve ulaşımı kolaylaştırmak adına yatırımlarına devam ediyor.

Görevi başında bir polis şehit evet Hataylı depremzede Çolak ailesi yeni evlerine kavuştu

Report this wiki page